Yves Saint Laurent. Ni känner till märket. Känner ni till filmen? Själv såg jag den för ett tag sen. En stark historia om en av världens största modeskapare. Berättad ur hans partners synvinkel, vilket bara det gjorde den lite mer intressant.
 
Om ni är intresserade av mode, eller intressanta livshistorier, se den. Jag rekommenderar den varmt.
 
 
 
 
 
Berörande, Film, Fint, Tips, franskt, mode,
Så. Igår kom jag och David hem från Uppsala. Vi har haft det så mysigt där! Spelat spel, ätit gott, firat födelsedag och besökt både Stockholm och Sigtuna med Malin och Anna Maria. 
 
Vi hann också med att träffa ett par av mina kusiner en dag. Det var riktigt trevligt, och måste självklart göras om nästa gång vi är i Uppsala!
 
Nu är vi hemma igen, som sagt, men ingen av oss jobbar förrän på fredag, så vi är inte särskilt ledsna över det. Vi lever och mår gott här också.
 
En av alla gånger i lekparken med Miranda förra helgen... :) 
Mys, Resor, Stockholm, Uppsala, familj, släkt,
Så var första dagen med lilltjejen avklarad! Vi har lekt en massa i lekparken och haft filmmys till Frost med läsk och popcorn. Så mysigt att ha henne här!
 
Nu tänkte jag passa på att visa vad det var jag köpte i Stockholm:
 
Sjal från Indiska.
 
Sommarklänning från Bikbok.
 
Volym 4 av Charmed comic book från SF-bokhandeln, och solglasögon från Pressbyrån ;).
Charmed, Förhäxad, Helg, Kläder, Mys, Shopping, familj, systerdotter,
Pysslar på som mest här hemma och laddar för jobb även ikväll. Lunchen med systeryster igår var god och trevlig, som väntat! På lördag får jag träffa henne igen, för då kommer Miranda hit för att stanna till på måndag! Det ska bli riktigt mysigt :). 
 
På måndag bär det också av till Uppsala för mig och David. Vi ska hälsa på hans syster med respektive. Ännu en grej som ska bli riktigt kul! 
 
Som ni hör har jag mycket att se fram emot, och det är bara två jobbkvällar bort. 
 
Såg förresten denna film igår, Spännande, intressant historia med bra skådespelare. Se den.
Helg, Jobb, Resor, Vardag, familj, semester, systrar,
Snart bär det av in till stan för spontanlunch med syster Cecilia, som kommer in till stan idag :). Supertrevligt! Sen väntar kvällsjobb som mest. Känner mig friskare i alla fall, så det ska nog gå bra. 
 
Annars har jag börjat ta tag i allt teaterjobb jag måste göra till november. För jag har insett att det är ju faktiskt inte så långt borta? Ber om ursäkt för pessimismen, men faktiskt. Det går fort.
Jobb, Lunch, Mys, Vardag, stan, systrar, thai, trevligheter,
"You're only given one little spark of madness. You mustn't lose it."
 
-Robin Williams
 
 
Citat, RIP, Robin Williams, Skådespelare,
 
Citat, Inspiration, Tänkvärt, drömmar, ord, text,
"A dark beauty of a film that gets inside your head and stays there."
 
Rolling Stone pratar om filmen Kill Your Darlings, med Daniel Radcliffe och Dane DeHaan i huvudrollerna. En vacker, provocerande film om excentriska författare. Om skrivande, sexualitet och framtidsvisioner. En sådan film som man måste se, för sig själv, och för kulturen.
 
Just det, den är baserad på en sann historia också.
 
 
Film, Fint, Skådespelare, Tips, skrivande, vackert,
Jag kanske ska ta och berätta lite om Stockholm också?
 
Jag hade några underbara dagar med bästa Jennifer. Vi åt och drack gott, både själva och med hennes vänner, shoppade, strosade runt och gick på Gröna Lund. Vi tänkte gå på Skansen, men så gick vi förbi grönan, och det ena ledde till det andra...
 
På onsdagkvällen kom Amanda in från Västerås också, så vi fick ha en liten mini-reunion. Så himla kul att få träffa de båda igen! 
 
Kort och gott: det blev mycket kaffe, en del glas vin och några inhandlade fynd. Jag saknar det redan, men det dröjer nog inte så länge innan vi ses igen.
 
<3
 
 
 
 
 
Frankrike, Resor, Stockholm, Vänner, reunion,
Jag har varit borta en vecka, och helt plötsligt är det mörkt ute när jag cyklar hem från jobbet halv tolv på natten. Dessutom har jag gått och blivit förkyld. Är det höst nu?
Som väntat så blev gårkvällen väldigt lyckad! Vi hade det riktigt trevligt, och med enormt god mat!
 
Idag stod det jobb på schemat, och nu håller jag som mest på att packa. På tisdag bär det nämligen av till Stockholm! Då får jag äntligen återse några av mina fina vänner från Frankrike. Jag ska bo med Jennifer några dagar, och förhoppningsvis hinna träffa Nadja och Amanda också :). Åh, vad roligt det ska bli! 
 
Ni lär väl få en liten uppdatering om det när jag kommer hem, men först några bilder från igår:
 
 
Clarion, Flyg, Helg, Middag, Resor, Stockholm, Vänner, mat, trevligheter,
Idag har jag varit på Aronsbadet med mamma. Fast något bad blev det inte. Inte så mycket sol heller för den delen, det var så disigt så vi for hem efter bara ett par timmar. Men det var trevligt ändå  
 
Ikväll blir det middag på Clarion med Jennifer och Sofi! Det ska bli riktigt roligt, och kul att hinna träffa Sofi igen innan hon drar tillbaka ner till storstaden imorgon. Hur som helst, det är en riktigt mysig lördag för min del :)
 
Hoppas ni också har en bra dag - vi hörs!
Hittade denna i Sofis blogg och kände för att dela.
Citat, Fint, drömmar, livet, ord, quotes, tankar,