Bukowski, Citat, Teater, livet, quotes, tankar,

Jag sitter på Arlanda igen och väntar på flyg hem. Funderar över dagen och över helgen som varit. Det var definitivt den mest inspirerande helgen på väldigt länge. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga om den, förutom att den var enormt givande, för alla inblandade tror jag.

Dagens äventyr har också känts bra. Väldigt bra faktiskt, även om jag egentligen inte vet nåt än. Men oavsett resultatet där så är jag nöjd över min insats.

Morgondagen kommer gå åt till att ladda om för jobb, och jag kan säga att tack vara helgen är jag mer taggad än på länge.  

Max, Maxskola, Resor, Stockholm, Teater, kurs, ledarskap, livet, äventyr,
Den här dagen har definitivt varit bättre än gårdagen. Jag hade en liten teater-session med Elin tidigare, och det var så inspirerande! Jag känner mig betydligt mer motiverad och mindre stressad än innan. Skönt. 
 
Nu är det bara att ladda för jobb imorgon, så till nästa gång, ha det bäst!
Jobb, Max, Teater, Vardag, livet, monologer,
Motivationen tryter, och jag skriver ett blogginlägg inte så mycket för att jag känner för det, men för att jag skjuter upp det jag borde göra egentligen. Så...
 
Vad ska jag skriva om då? Det kanske är dags för en allmän uppdatering, helt enkelt. Skara kom och gick, och blir kvar utan mig som inneboende, men den resan förgylldes ändå av att jag fick återse fina Jennifer från Frankrike, som var på Stockholmsvisit. Den närmaste tiden består av jobb, Maxskola och två antagningsprov till. De sista för den här sökperioden. Jag hoppas på det bästa, annars tar jag nya tag nästa år.
 
Just nu längtar jag mest efter sol och värme och någon sorts flyktig frihetskänsla. Vi får väl se om det vill infinna sig. Nu måste jag ta tag i mina monologer.
Teater, Vardag, livet, motivationsbrist,
Jag såg precis Remember the Titans för första gången. Varför har jag inte sett den filmen tidigare?! Visserligen förstod jag att jag skulle tycka om den, men ändå. Så bra.
  Så - om jag nu inte är den sista människan på jorden som har sett den, så kan jag inte annat än uppmana er till att göra det. 
 
 
 
 
Berörande, Denzel Washington, Film, Tips, sport,
Jag fick en trevlig överraskning med posten häromdagen. Kommer ni ihåg det där teaterprovet (-LAMDA-exam) jag gjorde i Frankrike i december? Nu har mitt certifikat kommit! Det tog lite tid att få hit det, men så hade det ju en liten resväg också: London - Valbonne - Luleå. Nu är det i alla fall här, och jag är mer än nöjd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frankrike, LAMDA, London, Teater, certifikat, monologer, post, prov, teori,
Jag får en liten klump i magen varje gång någon önskar mig lycka till. Ja, i teatersammanhang alltså. Självfallet är det välmenat, så jag ler och tackar, men kan inte riktigt skaka av mig känslan av att det ju betyder otur. Kanske är jag bara lite för vidskeplig för mitt eget bästa? Antagligen.
  Så... Tack.
 
Gastkramad
Gastkramad, Teater, lyckönskningar, otur, skrock, vidskeplig,