Jag jobbar natt imorgon, så försöker vända på dygnet ikväll. Somnade i soffan klockan nio. Bra där... Hahah, nåja, det blev bara en kort tupplur, och nu har orken kommit tillbaka! Får se bara vad jag ska sysselsätta mig med de sista timmarna innan läggdags... 
 
Hittar nog på något, men till er andra, godnatt!
Jobb, Kväll, dygnsrytm, nattjobb, sova,
Jag halvkollade (om man nu kan göra det?) på Grammisgalan igår. Satt och tänkte på att det var länge sen man hörde något från Tove Styrke, och precis när den tanken farit genom mitt huvud så presenteras hon som nästa artist. Låten nedan var den hon framförde. 
 
Jag har gillat (läs: älskat) henne sen Idoltiden, och den här låten... Åh, vad jag tycker om den. Att få se henne live var ett extra plus, då jag blev påmind om hur mycket jag älskar hennes scenspråk, även om jag hann fundera både en och två gånger på vad hon hade på sig, hahah. Nåja, jag kan i alla fall inte sluta lyssna, så ni får videon här: 
 
Liveversionen hittar ni här.
 
Idol, Musik, Tove Styrke, spännande,
Med mycket jobb blir det lite tid över till bloggen, men jag är tacksam. Trots jobb har jag hunnit med två biobesök de senaste två veckorna:
 
Den första var Jupiter Ascending, som jag såg med David på alla hjärtans dag. Med skådespelare som Mila Kunis, Channing Tatum och Eddie Redmayne var det en bra sci fi-film som kan rekommenderas. 
 
Den andra filmen var Cirkeln, som jag såg igår med Jennifer. Jag blev glatt överraskad, måste jag säga. Rätt bra effekter. Väldigt bra musik. Bra skådespeleri, vilket väl är vad man oftast är tveksam till när det gäller svenska ungdomsfilmer. Det kändes spännande att se en svensk film i den här genren, jag hoppas på fler.
 
Då vet ni. Jag ska försöka återkomma snart. Till dess, ha det bäst!
 
 
 
Bio, Film, Jobb, Redmayne, Svenskt, Tips,
Jag tror att jag är klar med franskan till på torsdag. Wow. Eller ja, i alla fall klar med manuset. Sen måste jag ju gå igenom och öva in det lite. Men det känns ändå bra. Nu har jag nånting att utgå ifrån i alla fall. Prestationsångesten börjar lätta...
 
Det borde också betyda att jag utan dåligt samvete kan unna mig ett avsnitt av Twin Peaks ikväll, och utan att känna någon stress köra ett femtimmars jobbpass imorgon. Det känns bra.
Jobb, Språk, franska, guide, manus, skrivande, spännande,
"It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting."

-Paulo Coelho
Alkemisten, Citat, Coelho, livet, quotes,
Jag sitter och försöker skriva ihop ett manus på franska om Luleå och Sverige. Jag har nämligen fått ett guidejobb, en engångsgrej, där jag ska prata med några besökande fransmän på en busstransfer.
 
Det ska bli riktigt kul, faktiskt! Bara jag får till vad jag ska säga... ;). Nä men, det känns roligt att få underhålla franskan lite, den försvinner ju skrämmande fort annars. Så, det är bara att förbereda sig och hoppas att det flyter på bra!
 
Önska mig lycka till!
 
 
Jobb, Luleå, franska, guide, manus, skriva, spännande,