Stressig vecka på jobbet. Bästa avkopplingen? Förhäxad. Det hjälper alltid. Mot allt.
  Nu blir det att ta tag i lite träning innan sängen kallar, jobb 10-18 imorgon.
 
Ha det bäst!
 
 
Charmed, Förhäxad, Jobb, Serier, Vardag, avkoppling, stress,
Som sagt så jobbar jag idag, men inte förrän på kvällen, så på ett tag ska jag hänga med Jennifer en sväng till Boden! Det blir nog en mysig tur, och perfekt att göra en sån här dag när man börjar sent. 
 
Nästa vecka händer det nog inte så mycket förutom jobb. Jag är inte ledig igen förrän på lördag, och så långt fram har jag inte hunnit komma i min planering. 
 
Vi får se, helt enkelt. Hoppas ni har det bra, vi hörs!
Boden, Hemmakväll, Jobb, Vänner, utflykt,
Fredag och jag är ledig. Jobbar dock resten av helgen, så det är bara att försöka njuta så mycket som möjligt idag. På en stund ska jag och David fara till Klövern för att vattna blommor och klippa gräs då hans föräldrar är på semester. Efter det blir det att styra vidare mot Risögrund och Cissi och Stefan! Där blir det middag och kusinträff :). 
 
Var ni än är, så önskar jag även er en bra fredag!
 
Jag och Miranda förra helgen :)
Helg, Klöverträsk, Ledighet, Risögrund, familj, sommar, systrar,
Igår såg jag filmen En Familj (August: Osage County), med Meryl Streep och Julia Roberts i huvudrollerna. Jag säger bara en sak - vilket makalöst skådespeleri! Föga överraskande förstås, när det gäller Meryl Streep, men ändå, jag tror nästan hon överträffar sig själv i den här filmen.
 
Även Julia Roberts gör ett grymt jobb här, och båda två blev Oscars-nominerade för sina insatser. Filmen innehåller dessutom en hel drös av andra välkända och enormt duktiga skådespelare. En tragisk familjehistoria, men väldigt stark och sevärd. 
 
 
Film, Förebilder, Julia Roberts, Meryl Streep, Oscar, Oscarsgalan, Skådespelare, Teater, Tips, sevärt, starkt,
 
Citat, justdoit, ord, quotes,
Förutom finbesöket hann jag med en sväng på stan idag, och tog med några välbehövliga saker hem. Ja, okej, läppglansen kanske inte var så välbehövlig, men den kostade bara 30 kronor på rea, så den fick följa med ändå ;).
 
Kalendern inhandlades på Akademibokhandeln, och det andra på Kicks.
Helg, Shopping, makeup, smink, stan,
Gårdagen började trevligt med att pappa, Marianne och farbror Kari kom och hälsade på! Jättekul att få ha dem här en stund :). Sen var det dags för kvällsjobb och nu är jag ledig i dagarna tre.
 
Idag får vi ännu mer besök, i form av Cissi och Miranda! Vad som händer ikväll vet jag inte än, men imorgon bär det av till Unbyn för att fira Tommy.
 
Det här är med andra ord en sån helg när allt händer samtidigt, men som ni vet så tycker jag ju om såna helger. 
 
Helg, Ledighet, Pappa, Vänner, familj, firande, kalas, systrar,
Jag verkar ha kommit in i en skrivperiod igen. Jag satte mig vid datorn igår kväll och inspirationen bara flödade. Inte har den slutat än heller. Jag blir alltid lika glad när jag kommer ihåg att jag älskar att skriva. 
 
 
Inspiration, ord, skriva, text,
Från Sophia Bush's Instagram 
 
Citat, Sophia Bush, ord, strävan, tankar,
Gjorde pannkaka till middag idag. Medan den var i ugnen hann jag dessutom både träna och duscha. Rätt bra multitasking, tycker jag. 
 
Den här jobbdagen var lika kort som den förra, och imorgon får jag sovmorgon då jag inte börjar förrän kl. 18:00. Skönt. Ikväll känner jag för att underhålla franskan lite, så det blir nog en fransk film snart. 
 
Hoppas ni har det bra, vi hörs!
Hemmakväll, Jobb, Middag, Vardag, franska, pannkaka,
Dagens jobb är redan avklarat. Det känns lite ovant eftersom jag oftast jobbar kväll, men skönt ändå. Nu har jag ju hela dagen kvar. Vad jag ska fylla den med var en annan sak, hahah. Nåja, något hittar jag väl på!
 
Ett eller två avsnitt av denna serie lär det ju hinna bli i alla fall ;).
Jobb, Serier, Vardag, once upon a time, ouat, sommar,
"She turns her mind
  to countless things,
  then back again
  where it begins.
 
This restless urge,
  and all it brings,
  to be someone -
  to do something."
 
-Michael Faudet
 
Dikt, Fint, Michael Faudet, drömmar,
Idag är jag ledig, och jag har en heldag inplanerad med Jennifer! Först gör vi stan, sen blir det hamnfestivalen. Värmen verkar stanna också, så jag tror på en bra dag!
 
Annars håller jag på för fullt med att planera en liten resa ner till Stockholm! Är grymt taggad, men ni får höra mer om det i ett annat inlägg.
 
Njut av värmen och ha det bäst!
 
Fina Jennifer vid Storforsen :)
Ledighet, Vänner, hamnfestivalen, sommar, värme,
Jag började se Once Upon A Time tidigare i veckan. Har redan sett klart första säsongen. Som ni kanske anar, så är jag fast. Med de sagolika äventyren är det en serie helt i min smak.
 
 
Serier, Tips, geek, once upon a time, ouat,
Mamma har precis farit hem efter ett besök för middag och film :). Vi såg Veronica Mars-filmen. Tredje gången för min del, heheh. Blir aldrig less! Hur som helst, trevligt var det.
 
Imorgon drar det igång med jobb igen, vilket känns bra. Jag kommer åtminstone få vistas i ett behagligare klimat än de 28 grader vi har i lägenheten... Och det trots fönster på vid gavel. Så - tack och lov för AC på jobbet!
 
Nu blir det lite serietittande - ha det bäst!
 
Mamma i Monaco :)
Film, Jobb, Middag, Sol, Veronica Mars, besök, mamma, monaco, sommar, väder, värme,
Efter Victorias besök kunde David inte låta bli att än en gång kommentera hur lika vi är. Det är lite roligt, det där. 
 
Helgen har varit rätt lugn. David har jobbat och jag har, som ni säkert förstått, sett mycket film. Och solat, förstås. Äntligen är värmen här! Men för att återgå till filmen, så blir det mer av det ikväll. Då tillsammans med Tommy och Robert över middag. Det var jättelänge sen sist, så det ska bli riktigt mysigt, och ett perfekt avslut på veckan!
 
Hoppas att även ni njuter av sommaren, var ni än är - ha det bäst!
 
 Jag och Vicke i Cannes :). Vi var nog gladare än vi såg ut... ;)
Film, Helg, Middag, Sol, Vänner, familj, sommar, systrar, värme,
När jag ändå är inne på temat - ska vi ta en film jag faktiskt tyckte om? Winter's Tale. Den kom ut på Hemmakväll i veckan och jag såg den precis. 
 
Det var verkligen en helt underbart fin och sagolik historia, med allt från änglar och demoner till mirakel och episk kärlek. Utspelad i New York år 1916 och 2014. Bra skådespelare också, som Colin Farrell, Russell Crowe och Will Smith. Det här är definitivt en film jag rekommenderar varmt.
 
 
Film, Fint, Skådespelare, Tips, sagor, vackert,
Igår såg jag Woody Allens Blue Jasmine, och måste tyvärr säga att jag blev besviken. Nog visste jag att det var en dramafilm, men det var länge sen jag såg nånting så dystert. Visserligen med väldigt bra skådespelarinsatser (-Blanchett vann ju en Oscar för sin roll), men jag hade gärna haft något lite mer hoppingivande i den. Fast det kanske bara är jag?
 
 
 
 
Blanchett, Blue Jasmine, Film, Oscar, Skådespelare, Woody Allen, besviken,
 
Citat, Fint, ord, quotes,
Dags för en uppdatering här kanske? Det rullar på. Vi hade det jättetrevligt i Jokkmokk, även om golfen blev lite misslyckad på grund av regnet. Vi hoppas på bättre lycka nästa gång. Det blev inget firande av Malin i helgen, så vi far till Klöverträsk för det ikväll, och imorgon kommer systeryster Victoria hit för att sova över en natt. Det ska bli kul att få spendera lite tid med henne. 
 
Helgen har jag också lite planer för, men de kan ni få höra om vid ett annat tillfälle. Ha det bäst!
 
Storforsen.
Jokkmokk, Klöverträsk, Ledighet, Vardag, Vänner, familj,