Så var julen över för denna gång. Trots mycket jobb så hann jag ändå med ett trevligt julfirande i Kalix med bland andra mamma, Cissi, Stefan och Miranda, och på juldagen även Victoria. 
 
Igår blev det utgång med Jennifer och Sofi, som är hemma från Stockholm över julen. Det var superkul att få träffa de båda igen! Det händer alltför sällan. 
 
Nu är det bara att ta nya tag och ladda för jobbnatt! Till nästa gång, ha det bäst!
 
God fortsättning!
Jobb, O'Leary's, Risön, Vänner, familj, högtid, jul, systrar, utgång,
Oj, nu var det ett tag sen igen. Mellan jobb, julfix och dunderförkylning har det inte funnits så mycket tid och ork över till bloggande. 
 
Jag har ju inte skrivit nåt om resan än. Det börjar bli ett par veckor sen jag kom hem nu, men jag hade det förstås jätteroligt där. Det var så himla kul att få träffa både Erika och Jennifer igen, och förstås mitt teatergäng och kollegorna från kyrkan.
 
Jag var förstås tvungen att plugga lite inför provet, men annars så njöt jag av vädret, maten och sällskapet. Direkt när jag klev ut ur flygplatsen i Nice kände jag mig som hemma. En konstig men härlig känsla. Förhoppningsvis kan jag fara dit igen, snart.
 
Vädret var väl inte på topp, men med 14 grader och lätt regn kändes det ändå bättre än hemma!
 
Finaste Erika på café i Nice! 
 
Crêpes <3.
 
Jag och Jennifer försökte få till en bra bild innan utgång i Antibes. Gick väl sådär...
 
Så åkte vi runt i denna skönhet! Bland annat mellan Biot och Nice, ca. 2 mil enkel väg.
Det var också en upplevelse ;). 
 
 
 
 
 
Biot, Frankrike, Nice, Resor, Vänner, bilder, äventyr,
Så var provet gjort. Tre monologer och en massa prat om Stanislavski med en 70-årig engelsman. Jag var lite nervös, men det kändes rätt bra. Nu är det bara att vänta på resultatet. 
 
Resten av resan berättar jag om i ett senare inlägg!
Frankrike, Teater, Valbonne, engelskt, livet, nervositet, prov,