Nu har jag hittat den. Videon med Amanda Jenssens sång från igår. Den finns på Spotify också, men man måste se framträdandet, det är magiskt:
 
Amanda Jenssen, Fint, Musik, Tips, vackert,
Imorgon ska jag upp och jobba tidigt igen, och blev så glad när jag satt här nu och insåg att det ikväll är dags att vrida tillbaka klockan - en timmes extra sömn imorgon alltså! Underbart. 
 
Ikväll återupptäckte jag också min kärlek till Amanda Jenssen. När sången hittar sig till Youtube lägger jag upp ett klipp här. Bara så ni vet. 
 
Tills dess, ha det bäst!
Amanda Jenssen, Helg, Jobb, Musik,
Jag har jobbat i Boden hela dan idag. Jag slutade klockan 18, och det tog tre timmar att ta sig hem utan bil. Det gjorde visserligen att jag hann med ett besök på Hemmakväll, så det känns helt okej ändå. Typ. Nu ska jag värma mig med en kopp te och krypa ner i soffan tills det är läggdags.
 
Ha det bäst!
Jobb, Kväll, höst, kyla,
Fick precis veta att Cissi och Miranda är påväg till stan, så det blir att åka en sväng till mamma för att träffa dem där. Sen väntar ett kort jobbpass innan filmkväll med Tommy och Robert!
 
Hoppas er dag också blir bra, ha det bäst!
Film, Jobb, Vardag, besök, familj,
Det har varit en lugn och trevlig helg i Klövern. Jag känner mig lite småkrasslig, men det känns ändå som ett under att jag inte är mer sjuk ändå, med tanke på att både David och hans föräldrar hostat och snörvlat som galningar. 
 
Igår var det teaterrep som vanligt, och sen firande av Davids kusin som fyllde år! Mysigt värre. Den här veckan består av lite jobb, och sen får vi se vad mer som händer.
 
Ha det bäst!
Jobb, Klövern, Vardag, firande, förkylning,
Jag ska försöka bättra mig här, igen. På ett tag ska jag in till stan, där en spännande timme väntar, efter det ska jag träffa Tommy för att plugga lite repliker. Ikväll far jag och David till Klöverträsk för att spendera helgen där med hans föräldrar. 
 
Inte så spännande uppdatering kanske, men bättre än ingenting? Ha det bäst!
 
Så här såg det ut förra helgen! :). Vilket också är en av anledningarna till brist på uppdatering här ;).
Helg, Klöverträsk, Teater, stan,
Film, Fint, Musik, Tips, verygoodgirls,
Jag såg precis videon här nedanför. En enormt viktig och tankeväckande video om internet, sociala medier och hur det påverkar flickor och unga tjejer och deras (dåliga) självbild. Se den, jag lovar att den är värd det. Helt ärligt så är den för viktig för att hoppa över.
 
Förebilder, flickor, självbild, självkänsla, tjejer, video, viktigt, youtube,
Hemkommen efter att ha sett musikalen La Cage aux Folles på Norrbottensteatern! Om ni inte har sett den redan - gör det! Det är en helt magisk show som med underbar humor och lätthet tar upp ämnen som är viktiga även i dagens samhälle. 
 
Man känner sig verkligen som en del av nattklubben när man är där. Ni kommer inte bli besvikna. Och kom ihåg - boka via mig så får ni bättre priser! ;)
 
Bild från Norrbottensteaterns hemsida!
Inspiration, Tips, magi, musikal,
Tidigare ikväll såg jag En Sång Från Hjärtat. En svensk-dansk film med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Jag vet knappt var jag ska börja. Det var längesen jag såg en så gripande film. Persbrandt gör ett bra jobb, så vad gör det att den här rollen är rätt lik hans många tidigare? Han kan visst sjunga också. 
 
Hur som helst. Det är en sån där film som man bara måste se. Så gör det.
 
 
 
Berörande, Film, Fint, Persbrandt, Svenskt, Tips, gripande,
Tog mig en längre sovmorgon idag, inte alls planerat, men rätt skönt ändå.
 
Jag hade tänkt gå ut och gå en sväng idag, och ta tag i träningen lite... Men med tanke på vädret och att jag känner en förkylning vara på väg, så avvaktar jag nog med det. Jag vill definitivt inte bli sjuk till helgen! På torsdag är det ju dans, och fredag till söndag kommer Miranda hit.
 
Det får bli lite lugnare sysslor här hemma istället. Som att försöka ta mig igenom den där Stanislavsky-boken nån gång. Och att tvätta. Det behövs.
 
Hoppas er dag blir något roligare än min. Bild från i lördags, innan mammas kalas. 
Vardag, hemma, sysslor,
ÄNTLIGEN har vi kommit igång på riktigt med teatern igen! Vi hade vårt första rep igår, och det kändes grymt bra! Vi siktar mot premiär i februari, och jag är så taggad!
 
Till nästa gång, ha det bäst!
Dansen igår då? Det var galet kul! Svårt, ja. Speciellt med tanke på att alla andra hade hunnit gå igenom stegen mer grundligt förra gången, som jag inte var med på. Men ändå, riktigt roligt. Det ska bli så kul att få fortsätta terminen ut, och förhoppningsvis bli lite bättre i alla fall ;).
 
Annars fyller mamma år idag, så jag och David har varit där och kalasfikat lite. Jag ska dit imorgon igen, dock, eftersom det är då mina systrar ska dit. Kan vara trevligt att få kalasa lite alla tillsammans. 
 
Då vet ni. Till nästa gång, ha det bäst!
Födelsedag, dans, familj, firande, mamma, systrar,
 
 
Citat, Teater, drömmar, kärlek, quotes,
På en knapp timme bär det av in till stan, för då ska jag ha min första danslektion! Jag har nämligen anmält mig till en nybörjarkurs i jazzdans på Dansmagasinet. Det ska bli riktigt kul! Det började egentligen redan förra veckan, men jag kunde inte fara då, så jag är extra taggad ikväll.
 
Ha det bäst, och önska mig lycka till! 
Teater, Träning, dans, jazz, roligt,
I söndags tog mitt äventyr i Skara slut, och klockan tolv på natten landade planet hemma i Luleå igen. 
 
För er som inte visste det, så var jag där för att söka in till Skara Skolscen, som är en högskoleförberedande teaterskola. Det gick inte riktigt hela vägen, men jag kom vidare till delprov två av tre, så det kändes rätt bra ändå. Bättre lycka nästa gång, säger man väl? För än ger jag inte upp.
Resor, Skara, Teater, drömmar, livet,