Om det är någon som avundas min kommande resa så kan jag ju tala om att det kommer vara kring tio grader och regn i princip hela tiden. Inget kanonväder direkt. Men jag är glad ändå, för jag har en massa fina, härliga och roliga människor som jag ska få återse, så det kommer bli grymt ändå!
 
Halv åtta imorgonbitti lyfter planet från Luleå, och fem timmar senare landar jag i Nice. Underbart. Jag tar med datorn, så det kanske kommer nåt inlägg om jag får tid över!
 
Till dess, ha det bäst!
 
Biot, Frankrike, Mys, Nice, Resor, Vänner, trevligheter,
Hemma igen efter kvällens teaterrep. Förutom pjäsen vi jobbar med så fick jag även lite feedback på mina monologer till provet i Frankrike. Det kändes jättebra! 
 
Nu blir det att försöka gå och sova snart, trots att jag jobbade inatt. Imorgon är det nämligen jobb 8-10 som gäller. Sen ska det packas och fixas inför resan! Jag har en liten lista på glögg och andra svenska grejer som ska inhandlas och tas med :). 
 
Men nu, godnatt.
Jobb, Resor, Teater, monologer, packning, rep,
Jodå, det gick bra igår, och kväll laddar vi för jobbnatt två med bio! Jag och Jennifer ska se Mockingjay - part 1, alltså den nya Hungerspelsfilmen! Är galet taggad! Vi börjar med middag på Pastabacken, så det ska bli riktigt trevligt. 
 
Hoppas även ni får en bra lördagkväll, vi hörs!
 
Bio, Helg, Jennifer Lawrence, Jobb, Middag, Mys, Vänner, nattjobb, trevligheter,

Förbereder mig för min första jobbnatt. Nånsin. Det känns lite pirrigt, hoppas jag inte somnar stående. Nä men, skämt åsido så har jag försökt sova en del under dagen, så det ska nog gå bra!

Jag får väl återkomma med en uppdatering om det. Till dess, ha det bäst!

Helg, Jobb, Kväll, nattjobb,
Har jag ens skrivit här att jag åker till Nice nästa vecka? I tio dagar blir jag där, inboende hos Jennifer, och det ska bli så galet roligt! 
 
Anledningen till att jag far just de här datumen är för att jag ska göra ett teaterprov, som har att göra med teaterkursen jag gick när jag bodde där. Tre monologer plus lite bakgrund och annan teori på det. Det ska bli riktigt spännande, även om jag börjar bli lite nervös nu. 
 
Men det ska förstås ändå bli roligt att åka dit igen, bara för att få träffa alla! Jag ser verkligen fram emot det. Nästa torsdag bär det av, så exakt en vecka kvar nu! Grymt. 
 
Bild från i helgen, på tal om teater :).
 
Biot, Flyg, Frankrike, Nice, Provence, Resor, Teater, Vänner, nervositet, roligt, spännande, trevligheter,
Improvisationskursen då. Den var helt galet rolig, och enormt givande! Vi hade en otroligt duktig kursledare, och det var kul att få träffa så många nya (teater)människor! Det är rätt mycket som händer teatervis just nu, men jag kan återkomma mer om det senare.
 
Helgen i övrigt var förstås också rolig och mysig. Hann med att träffa och umgås med båda systrarna och även pappa och Marianne som var en sväng till Risögrund. 
 
I veckan jobbar jag för fullt, men ska försöka få in lite fler uppdateringar om allt spännande som väntar framöver!
 
Till dess, ha det bäst!
Pappa, Risögrund, Risön, Teater, familj, improvisation, systrar,
Jobbar och står i en del just nu. Det känns bra. Annars närmar sig helgen, vilket för min del innebär improvisationskurs i Kalix! Den anordnas av ATR (Amatörteaterns Riksförbund) och det känns riktigt roligt och spännande! Sova kommer jag förstås att göra i Risögrund. Perfekt ju. Längtar redan.
 
Det var allt jag hade för den här gången, ha det bäst!
Jobb, Kalix, Risögrund, Teater, Vardag, improvisation, livet, roligt, systrar,
En kompis lade upp den här artikeln på Facebook tidigare ikväll. Jag tyckte att jag kunde dela den vidare här. Rubriken lyder "9 gånger retuscheringen av en kvinnas kropp gått för långt".
 
De jag personligen tycker är värst är de två med Jennifer Lawrence, men om det här är en seriös artikel är alla de nio retushceringarna mer eller mindre sjuka. Titta och avgör själva. Håller ni med?
 
Jennifer Lawrence. Ett av exempeln i artikeln.
Jennifer Lawrence, Tankeväckande, ideal, sjukt,
Jag har träffat Jennifer idag igen. Den här gången tog vi en kylig men uppfriskande promenad för att sen gå upp till henne och fika lite te och bullar. Mysigt värre!
 
Till middag lyxade jag och David till det och köpte hem kinamat innan han for till jobbet, och nu ikväll blir det att plugga lite teaterrepliker och se film.
 
Hoppas ni också har en bra lördag!
 
 
Mys, Promenad, Te, Teater, Vänner, fika, höst,
Jag har ju sett en del bra filmer den sista tiden, så jag kanske skulle ta och skriva lite om dem här? Vi börjar med Very Good Girls.
 
Visserligen klassas den nog som en ungdomsfilm med handlingen kretsad kring sommaren efter high school, men den är inte vilken ungdomsfilm som helst. Bland annat så var den med på Sundance filmfestival, vilket väl bara det gör den lite mer intressant. Dessutom har den två superba skådespelare i huvudrollerna, nämligen Dakota Fanning och Elizabeth Olsen (-ja, tvillingarnas lillasyster..)
 
Fanning behöver väl ingen närmare presentation, men det här var den första film jag sett med Elizabeth Olsen, och hennes insats gick långt över mina förväntningar. Där har man definitivt någon att hålla ögonen på. Hon var också anledningen till att jag såg Martha Marcy May Marlene.
 
Hur som helst, jag tyckte väldigt mycket om den, och jag tycker definitivt att man ska se den om man vill ha en alternativ ungdomsfilm, eller bara en bra film med bra skådespeleri.
 
 
 
Film, Förebilder, Skådespelare, Tips, Ungdomar,
 
Lite bilder från igår. Vi hade det riktigt mysigt! Fyrverkerierna var en liten bonus, som avslutning på höstfestivalen. Filmen var bra, även om jag fortfarande är lite konfunderad över slutet. Förutom film hann vi med lite skypeande med Sofi, musiklyssnande och en massa prat. Hoppas det görs om snart igen. 
Film, Helg, Mys, Vänner,
Ja, det där med att vara mer aktiv här gick ju inte så bra... Igår hann jag i alla fall precis jobba klart för dagen innan min förkylning bröt ut på riktigt. Trist att vara sjuk, men har haft det här i kroppen så länge så på ett sätt känns det skönt att äntligen få bli av med det.
 
Trots sjukdom hade jag ändå tänkt ta mig till Jennifer ikväll för lite inplanerat filmmys! Om hon fortfarande vill ha mig där med smittorisken, det vill säga ;).
 
Har inte så mycket mer att säga just nu, så... Ha det bäst!
 
An oldie but a goodie... Jag och Jennifer i Paris för tre år sen. Tiden går.
Film, Helg, Jobb, Mys, Vänner, förkylning,