Fint, Skönhet, beauty, tankar, text,
Jag skulle ha gått och lagt mig för flera timmar sen, men jag råkade fastna i musiken. Jag älskar såna kvällar, egentligen, när man bara sitter här och inte kan sluta lyssna, för varje ny låt som börjar är så bra, eller skön, eller fin. Jag skulle kunna sitta här hela natten. 
 
Men det är en dag imorgon också, som tyvärr innehåller en tidig uppstigning. Så därför pausar jag musiken och säger godnatt.
 
Godnatt.
Musik, Spotify, tankar,
Så var det söndag, och både midsommar och det omtalade fem års-firandet är över. Här får ni en liten recap:
 
Midsommarafton blev riktigt mysig, och trots jobb hann jag med både en fikastund i kyrkstugan och grillkväll hos Davids kusiner. Det var hur trevligt som helst!
 
Igår firade jag och David vår årsdag. Vi hade först tänkt gå ut och äta, men eftersom alla restauranger verkade ha midsommarstängt så bestämde vi oss för att göra en god middag här hemma istället. Det blev trerätters och väldigt gott. Efter det blev det bio med en kvällspromenad hem igen. Supermysigt!
 
En annan grej: Är det bara jag eller verkar sommaren ha kommit nu? Äntligen! Hoppas ni hinner njuta av värmen - vi hörs!
 
 
En dag i Eze förra året :). Och ja, jag borde uppdatera vår gemensamma bildbank... ;)
Bio, Film, Middag, firande, grillkväll, grillning, kärlek, midsommar, sambo, sommar, trerätters, årsdag,
Idag fyller systeryster Cecilia år, så eftermiddagen har spenderats med firande i Risön! Där bjöds det på både middag och fika, och förstås mys och bus med goungen. 
 
Nu väntar en lugn kväll här hemma, då jag ska försöka vända tillbaka dygnet efter natthelgen. Imorgon blir det att gå upp tidigt, både för att hjälpa mamma med diverse ärenden och för att fixa några egna. Skönt med två lediga dar i rad, så man hinner med allt! 
 
Till nästa gång, ha det bäst!
 
Och Frost-klänningen på, förstås... Gounge!
 
Födelsedag, Kalix, Middag, Mys, Risögrund, Risön, fika, firande, systerdotter, systrar, trevligheter,
Efter avslutat köksprov gick jag från medarbetare till trainée på jobbet idag. Det känns grymt kul! Nu händer det grejer, alltså!
 
Annars är det väl som vanligt just nu. Jag jobbar mycket. Försöker planera hösten. På måndag ska jag och David till Risön för att fira Cissi. Nästa fredag, på midsommarafton, firar vi fem år ihop. Fem år. Det ni.
 
Det ni.
 
 
 
 
 
 
 
Födelsedag, Jobb, Max, Vardag, befordran, firande, kärlek, prov, sommar, systrar,
Förra året firades nationaldagen med sång på svenska konsulatet i Monaco. Idag blev det istället ett försenat morsdagsfirande hos mamma med systrarna, och sen en vända på stan med Cissi och Miranda. Supertrevligt även det :).
 
Snart vankas kortnatt på jobbet, men än är det ett par timmar kvar till start, så blir en lugn kväll fram till dess. Hoppas även ni haft en bra dag!
 
Ett år sen idag. Två dagar innan jag avslutade mitt år i Frankrike. Saknar mina fina tjejer därifrån.
Frankrike, Monaco, Vänner, firande, mamma, morsdag, nationaldag, systrar,