Ledig i dagarna två efter en 50-timmars vecka på jobbet! Eftersom jag jobbat dagpass hela helgen lyckades jag ta mig upp i vettig tid idag också - rätt skönt ändå.
 
Ledigheten firas ikväll med middag och filmkväll i Unbyn med Tommy och Robert! Det har inte blivit av på hela sommaren, så ska bli jättekul att få lite tid med dem. 
 
Oavsett om det är jobb eller semester som gäller - hoppas även ni har en bra måndag!
Film, Ledighet, Middag, Unbyn, Vardag, Vänner,
Jag har ett nytt filmtips till er, fast det är återigen inte en helt ny film, så risken (chansen?) finns att ni redan sett den. Hur som helst så är det Niceville! Eller The Help, som den egentligen heter.
 
En riktigt bra och gripande film med ett viktigt tema om klasskillnad och rasism, med Emma Stone i huvudrollen och Chris Lowell (Veronica Mars, någon?) i en av birollerna. 
 
 
 
50-tal, Drama, Emma Stone, Film, gripande, starkt, viktigt,
Okej, så det blev inget inlägg igår, men här kommer det! Jag har inga direkta bilder från lördagen, men vi hann bland annat med en fika på stan med Erika och en härlig båttur i kvällssolen på Spikarna. Senare på kvällen blev det film och kubbspel!
 
På söndagen åkte vi ut till Erika i Örsviken, som låg mer inåt landet. Vädret var med oss och det var hur fint som helst även där! Och självklart så himla kul att hinna träffa Erika igen också innan jag for hem. Vi fikade och satt ute på altanen där i några timmar innan vi for in mot Sundsvall igen. Där blev det middag innan nattåget mot Luleå väntade.
 
Det var en så himla härlig helg! Så himla roligt att få träffa både Nadja och Erika igen, och med det fina vädret och naturen så blev det en väldigt lyckad ledighet. Det kändes lite som en minisemester, och var så energigivande! Men framför allt hoppas jag att det inte dröjer så länge innan vi ses igen :).
 
Erikas hus. Så galet fint läge!
 
Glass (-med hjortronsylt!) och fika på altanen :)
 
Lilla Kiko på 3 månader fick vi också mysa lite med!
 
En sväng ner till sjön och en närmare titt på hästarna :)
 
 
Tack för en fin helg, tjejer! <3 
 
 
 
 
 
Helg, Ledighet, Mys, Resor, Sol, Sundsvall, Vänner, fika, natur, sommar, spikarna,
Jag lyckades få en del fina bilder från helgen, så jag tänkte att jag kan dela upp dem i två inlägg. Jag börjar med dag ett:
 
Vid middagstid kom jag fram och möttes av Nadja på tågstationen. Så himla kul att se henne igen! Ett helt år sen sist! Det blev middag inne i stan innan vi for ut till Spikarna där deras sommarställe låg. Resten av kvällen gick vi mest runt där, fikade och myste på klipporna. Så himla fint:
 
 
Fick en liten rundtur i kvällssolen :)
 
Den obligatoriska selfien ;)<3
 
Vi hade det riktigt mysigt här innan vi gav upp för kylan. Så fint!
 
Resten kommer imorgon!
 
 
Helg, Mys, Resor, Sundsvall, Vänner, klippor, sommar, spikarna,
 
Vill ni gissa vilken film jag just sett? ;) Skulle kunna se den bara för musiken.
  När jag laddat upp bilder från kameran ska ni få veta lite mer om min helg i Sundsvall också, så tills dess - ha det bäst!
Collins, Disney, Film, Musik, Tarzan,
Igår var det tänkt att jag och Jennifer skulle ta en båttur ut till Klubbviken, men med det väder som inföll så beslöt vi oss för att skjuta upp det. Istället blev det en sväng på stan med långlunch på Uni:k, plus att jag hann hämta ut mina nya glasögon! 
 
Det blev en mysig förmiddag, så det gjorde mig ingenting att jag blev inringd på kvällsjobb sen. Nu laddar jag för stängning nummer två, och sen har jag en riktigt rolig helg att se fram emot!
 
Jennifer på Uni:k igår :)
 
Supernöjd!
Lunch, Mys, Vardag, Vänner, glasögon, nöjd, smarteyes, stan, unik,
Oj, nu var det länge sen det hände nåt här. Dags för en uppdatering, kanske?
 
Hamnfestival i helgen då. För min del har den inte inneburit så mycket förutom nattjobb. Men jag hann i alla fall med en dagstur på lördagen, med Cissi, Miranda och Stefan. Vi gick på tivolit, åt gott och myste på. Supertrevligt!
 
Ledig idag i alla fall, skönt. Har lite middagsplaner men annars händer det nog inte så mycket. Nästa helg däremot väntar andra äventyr, men de kan ni få höra om i ett annat inlägg!
 
Ha det bäst!
 
Helg, Jobb, Max, Mys, festival, mat, systrar, tivoli,
Igår hade jag en bra dag. Den började med frukost på en solig balkong. Sen tog jag och David en promenad till Statoil för att pumpa våra cyklar, och på hemvägen for vi förbi Max för varsin iskaffe. Dagen avslutades med ett spännande pass på jobbet. Det kanske inte gick så bra som det kunde ha gjort, men det var definitivt lärorikt. 
 
Idag har det inte hunnit hända så mycket än. Sämre väder, så det blir väl lite sysslor här hemma innan det bär av till jobbet igen. 
 
Hoppas ni har det bra, vi hörs!
 
 
 
Jobb, Max, Sol, Vardag, frukost, iskaffe, islatte, sambo, sommar,